Om firmaet

Vi er et mindre Festudlejningsfirma, som har eksisteret i mange år, vor filosofi er at give kunderne gennemsigtige og vanvittig billige priser og arrangere jeres fest så let som muligt, vores priser er baseret på gratis levering, indenfor overskuelig afstand, er det længere væk, beregner vi et mindre kørselstilskud.

Vi råder over flere pølsevogne og kan let klare arrangementer fra 25-500 personer, vi har flere pølsevogne/madvogne og kan lave næsten alle former for mad Pølser, Bøfsandwich, Flæskestegssanwich, Kebab, Burgere, Biksemad, Pandekager, Donuts, Churros osv., spørg gerne for specielle ønsker.

Vi har også mange Slush ice maskiner, Popcorn maskiner så det er sjældent vi løber tør, der er altid startpakke med produkter og du får ekstra produkter med, som du kun betaler for hvis du bruger dem, gratis levering typisk dagen før og afhentning dagen efter arrangementet. Grundig oplæring i bruge af maskinerne.

Nyeste hit er Isterninger, vi har købt en kæmpe Isterningsmaskine, her er vores filosofi også at det skal være nemt at få isterninger til din næste fest, vi leverer direkte til din hoveddør, i praktiske Termotønder, hvor isen holder sig frisk i flere dage.

I vores salgsafdeling  opkøber fabrikkens overskudslager af professionelle kvalitets Softicemaskiner, Pølsevogne og Madvogne  som vi sælger videre direkte til dig.

Derfor kan du hos os købe professionelle kvalitets Softicemaskiner, Pølsevogne og Madvogne til under det halve af de normale udsalgspriser, Vi tilbyder også Danmarks absolut billigste Leasing eller leje. Vi har også et bredt udvalg af Professionelle Popcorn maskiner, Slush Ice maskiner, Candyfloss maskiner, Pandekage maskiner & meget mere.

Se salgssiden her sælges alt muligt, vi har brugte maskiner, nye maskiner og udlejningsmaskiner.

Har du specielle ønsker, til din næste Fest, kontakt os og vi løser opgaven.

Husk at anmelde din mening om Festudlejning-Kbh.dk på Thrustpilot